Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love and Honor

Film, 2013, 91 minuten, 21.510 beoordelingen
Love and Honor
Dalton krijgt aan het front in Vietnam een brief van zijn geliefde waarin ze het uitmaakt, en zet tijdens een week verlof alles op het spel om haar terug te winnen.
De film Love and Honor is uitgebracht in 2013 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love and Honor op Moviemeter

Love and Honor vertelt het passionele verhaal van een jonge soldaat die zijn beste vriend helpt om het hart van zijn vriendin terug te winnen. Hij moet hiervoor een clandestiene trip ondernemen van het oorlogsfront in Vietnam naar huis in een tijd van protesten en sociale revolutie en zal op die manier voor de eerste keer echte liefde ervaren.

Love and Honor op IMDB

Score: 5,7 van de 10

When a young soldier in Vietnam gets dumped by his hometown girl, he and his best friend decide to go AWOL and return to the States to win her back.

Trailer

Acteurs in Love and Honor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Love and Honor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.