Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love in the Villa

Film, 2022, 115 minuten
Love in the Villa
Julies droomreis naar Verona in Italië wordt een ware beproeving als ze ontdekt dat haar gehuurde villa al wordt bewoond door een irritant aantrekkelijke onbekende.
De film Love in the Villa is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 115 minuten. Kat Graham en Tom Hopper ('The Umbrella Academy') halen na hun kennismaking kattenkwaad met elkaar uit in deze romcom. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Love in the Villa is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Charmant, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Love in the Villa

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ind
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Love in the Villa

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.