Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love Like the Falling Rain

Film, 2020, 86 minuten
Love Like the Falling Rain
Een jonge man is bang voor afwijzing en vindt het moeilijk om zijn gevoelens te tonen aan zijn beste vriendin, die voor een andere man valt. Dan slaat het noodlot toe.
De film Love Like the Falling Rain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 86 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Love Like the Falling Rain

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch - Audiobeschrijving;Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Love Like the Falling Rain

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.