Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love on the Spectrum U.S.

Tv-serie, 2022
Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
De tv-serie Love on the Spectrum U.S. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor alle leeftijden. Love on the Spectrum U.S. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiode
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Love on the Spectrum U.S.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.
Snowflake Mountain
Ontzettend bevoorrecht of gewoon behoefte aan een beetje opvoeding? Tien verwende jongeren worden zonder ouderlijk vangnet de natuur ingestuurd in deze realityserie.
The Hidden Lives of Pets
Deze docuserie gaat over fantastische huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden van onze dierenvrienden.
The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.