Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love Per Square Foot

Film, 2018, 133 minuten
Love Per Square Foot
Bankmedewerkers Sanjay en Karina verdienen elk afzonderlijk niet genoeg om een huis te kopen, dus besluiten ze een verstandshuwelijk te sluiten.
De film Love Per Square Foot is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 133 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love Per Square Foot op Moviemeter

Sanjay Chaturvedi en Karina D'souza werken als bediende bij dezelfde bank. Ze dromen elk van een eigen woning. Ze verdienen echter afzonderlijk niet genoeg om een huis te kopen. Ze worden op elkaar verliefd en beginnen een relatie. Dit moderne stel kiest voor de omgekeerde volgorde om hun doel te bereiken: ze besluiten een verstandshuwelijk te sluiten.

Love Per Square Foot op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Love Per Sq Ft, is a feature film which deals with the very common predicaments that faces today's urban youth; finding a house and finding love. Through the course of this romantic comedy ...

Trailer

Acteurs in Love Per Square Foot

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Love Per Square Foot

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.