Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love Village

Tv-serie, 2023
Love Village
Een diverse groep singles van 35 jaar en ouder verhuist naar een huis op het platteland voor een nieuwe kans op liefde. Zullen ze de ware vinden of alleen achterblijven?
De tv-serie Love Village is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Gepresenteerd door Atsushi Tamura en Becky Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Love Village

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
LIGHTHOUSE
Twee prominente entertainers hebben een ongedwongen ontmoeting en een openhartig gesprek, waarbij ze met een lach en een traan hun kwetsbaarheden en zorgen delen.
At Home With The Furys
In deze hilarische en oprechte docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen om de eigenaardigheden van het gezinsleven te omarmen.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.