Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lover of Loser

Film, 2009, 102 minuten, 7.541 beoordelingen
Lover of Loser
Wanneer de tiener Eva met een vreemde meegaat en vervolgens wordt ontvoerd, moet haar liefje Mees haar vinden en redden.
De film Lover of Loser is uitgebracht in 2009 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Somber, Romantisch.

Lover of Loser op Moviemeter

Het zit de 15-jarige Eva (Gaite Jansen) niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Als bijverdienste ontwerpt ze T-shirts, die ze zaterdags in de printshop drukt. Op Mees (Martijn Lakemeier), de leuke jongen die daar werkt, is ze eigenlijk wel een beetje verliefd. Hij vindt haar ook erg aardig. Maar door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft. Ze wil graag met iemand praten. Iemand die haar serieus neemt. Maar haar beste vriendin heeft daar nu geen tijd voor. Die heeft net een nieuwe vriend die haar helemaal opslokt. Als bij een optreden van een muziekband de vlotte knappe Ricardo aandacht aan haar besteedt, is ze al snel helemaal verloren. Hij pakt haar helemaal in met leuke kleren en wil haar zelfs voorstellen aan een bekende Parijse modeontwerper. Mees vindt het maar niets.

Lover of Loser op IMDB

Score: 6 van de 10

Eva is afraid of her sex-obsessed stepfather Willem. Feeling forlorn, she meets Ricardo, a streetwise hustler who cheers her up, promising a trip to Paris. But instead he drags her to a sex...

Trailer

Acteurs in Lover of Loser

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Lover of Loser

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.