Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lovesong

Film, 2016, 84 minuten
Lovesong
Beste vriendinnen Sarah en Mindy delen een onverwacht moment tijdens een trip. Jaren later proberen ze de draad weer op te pakken als een van hen gaat trouwen.
De film Lovesong is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lovesong op Moviemeter

Score: 2,6 van de 5

Om weg te komen van haar afstandelijke echtgenoot besluit Sarah (Riley Keough) een road trip te ondernemen samen met haar dochter Jessie en haar beste vriendin, Mindy (Jena Malone). Onderweg wordt hun vriendschap onder druk gezet waarna Sarah en Jessie besluiten hun eigen wegen op te gaan. Jaren later, wanneer Mindy op ’t punt staat om te gaan trouwen, besluit Sarah terug te keren om te proberen hun gebroken vriendschap herstellen.

Lovesong op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Lovesong is a movie starring Riley Keough, Jena Malone, and Jessie Ok Gray. The relationship between two friends deepens during an impromptu road trip.

Acteurs in Lovesong

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Lovesong

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.