Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lovestruck in the City

Tv-serie, 2020
Lovestruck in the City
Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.
De tv-serie Lovestruck in the City is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Een luchtig, modern liefdesverhaal met Ji Chang-wook ('Suspicious Partner') en Kim Ji-won ('Descendants of the Sun'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Charmant, Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Lovestruck in the City

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Lovestruck in the City

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.