Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Luca tanzt leise

Dancing Quietly
Film, 2016, 69 minuten
Luca tanzt leise
Een jonge vrouw die jarenlang worstelde met een zware depressie probeert met de hulp van een medestudent een belangrijk examen te halen.
De film Luca tanzt leise is uitgebracht in 2016 en duurt 69 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Luca tanzt leise op Moviemeter

Score: 3,21 van de 5

Sinds een aantal jaren lijdt Luca aan ernstige depressies. Donkere jaren waarin zelfs eenvoudige, alledaagse dingen zoals opstaan, eten en zich aankleden gewoon niet meer lukken. Luca stelt zich altijd weer de echt grote vragen. Hoe werkt het leven? En hoe krijg je het onder de knie? Of als je oprecht bent en niet geliefd door een rot vent? Maar na alle twijfels is het nu tijd om vooruit te gaan. Bij haar nieuwe hond Mata vindt Luca eindelijk een reden om opnieuw op beide benen te staan.

Luca tanzt leise op IMDB

Score: 6,1 van de 10

After many dark years of depression Luca seeks to gain her high school diploma. Her little dog Mata helps her to find motivation and keep a positive attitude towards life. To ensure that she makes it through her maths exam, Luca seals a deal with her classmate Kurt: English in exchange for maths tutoring. He becomes a loyal friend and remains by her side when events spiral down for Luca in her darkest of moments

Acteurs in Luca tanzt leise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Luca tanzt leise

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.