Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lucas Brothers: On Drugs

Film, 2017, 49 minuten
Lucas Brothers: On Drugs
Comedians en tweelingbroers Keith en Kenny Lucas staan op de planken in Brooklyn met hun show over drugs, rassenkwesties, Deion Sanders, leraren en O.J. Simpson.
De film Lucas Brothers: On Drugs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 49 minuten. Lucas Brothers: On Drugs is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lucas Brothers: On Drugs op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Lucas Brothers: On Drugs is a TV special starring Keith Lucas and Kenneth Lucas. Deadpan twin comics Keith and Kenny Lucas take the stage in Brooklyn with a set that touches on drugs, race, Deion Sanders, teachers and O.J. Simpson.

Acteurs in Lucas Brothers: On Drugs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Lucas Brothers: On Drugs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.