Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lucid Dream

Film, 2017, 101 minuten
Lucid Dream
Een radeloze vader zoekt al drie jaar naar zijn ontvoerde zoon en probeert hem nu via lucide dromen op te sporen.
De film Lucid Dream is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lucid Dream op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Een radeloze vader zoekt al drie jaar naar zijn ontvoerde zoon. Hij is hevig teleurgesteld in de politie, hij heeft het gevoel dat ze hem hebben laten zitten. Hij neemt daarom zelf het heft in handen. Door een kijkje te nemen in zijn brein, hoopt hij via lucide dromen zijn zoon op te sporen.

Lucid Dream op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Dae-ho, an investigative journalist, seeks to track down the whereabouts of his son who was abducted three years ago. With the help of a detective and a psychiatrist friend, he will retrace his memory of the incident through the use of lucid dreaming techniques.

Acteurs in Lucid Dream

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans;Spaans;Koreaans - Audiodescriptie;Duits;Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Koreaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Lucid Dream

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
Basic Instinct 2
Een schrijfster die verdacht wordt van de moord op haar minnaar in Londen, speelt een verleidelijk spelletje met haar psychiater terwijl de mensen om hem heen beginnen te sterven.
The American
Nadat hij naar Italië is gestuurd, wacht moordenaar Jack op een nieuwe klus. Hij leidt er een dubbelleven dat zijn veiligheid weleens in gevaar zou kunnen brengen.