Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lucid Dream

Film, 2017, 101 minuten
Lucid Dream
Een radeloze vader zoekt al drie jaar naar zijn ontvoerde zoon en probeert hem nu via lucide dromen op te sporen.
De film Lucid Dream is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lucid Dream op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Een radeloze vader zoekt al drie jaar naar zijn ontvoerde zoon. Hij is hevig teleurgesteld in de politie, hij heeft het gevoel dat ze hem hebben laten zitten. Hij neemt daarom zelf het heft in handen. Door een kijkje te nemen in zijn brein, hoopt hij via lucide dromen zijn zoon op te sporen.

Lucid Dream op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Dae-ho, an investigative journalist, seeks to track down the whereabouts of his son who was abducted three years ago. With the help of a detective and a psychiatrist friend, he will retrace his memory of the incident through the use of lucid dreaming techniques.

Acteurs in Lucid Dream

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans;Spaans;Koreaans - Audiodescriptie;Duits;Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Koreaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Lucid Dream

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.