Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lucid Dream

Film, 2017, 101 minuten
Lucid Dream
Een radeloze vader zoekt al drie jaar naar zijn ontvoerde zoon en probeert hem nu via lucide dromen op te sporen.
De film Lucid Dream is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Breinbrekend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lucid Dream op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Een radeloze vader zoekt al drie jaar naar zijn ontvoerde zoon. Hij is hevig teleurgesteld in de politie, hij heeft het gevoel dat ze hem hebben laten zitten. Hij neemt daarom zelf het heft in handen. Door een kijkje te nemen in zijn brein, hoopt hij via lucide dromen zijn zoon op te sporen.

Lucid Dream op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Dae-ho, an investigative journalist, seeks to track down the whereabouts of his son who was abducted three years ago. With the help of a detective and a psychiatrist friend, he will retrace his memory of the incident through the use of lucid dreaming techniques.

Acteurs in Lucid Dream

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans;Spaans;Koreaans - Audiodescriptie;Duits;Frans;Turks
Ondertiteling: Frans;Koreaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Lucid Dream

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.