Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ludo

Film, 2015, 88 minuten
Ludo
Twee stelletjes verstoppen zich na sluitingstijd in een winkelcentrum voor een nachtelijk rendez-vous, maar raken al snel verwikkeld in een gruwelijk en dodelijk spel.
De film Ludo is uitgebracht in 2015 en duurt 88 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ludo op Moviemeter

Score: 2,45 van de 5

Vier wanhopige tieners brengen een noodlottige nacht door in de grote stad. Opgewonden en blut, verschansen zij zich in een gigantisch winkelcentrum, nadat de pogingen om een hotelkamer te krijgen funest bleken. In het winkelcentrum vallen hun plannen in het water wanneer er een oud koppel uit het niets verschijnt en ze uitnodigt om een spel te spelen. Een nacht van terreur begint. Het spel is simpel maar dodelijk en heet Ludo.

Ludo op IMDB

Score: 3 van de 10

Four desperate teenagers. A night of sexy mayhem. The big city. Or so the plan goes, until a series of misadventures later, Babai, Pele, Ria and Payal end up in a locked shopping mall in the dead of the night. Alone at last... until an old couple appears out of nowhere with a piece of folded leather and a glass container with two dice made of bone. A game. Simple, but deadly. They call it Ludo. A game defiled by a young couple centuries ago. An unbreakable curse, a living board, eons of bloodbath spanning the subcontinent. A game that has reached this city. Not just monsters, but prisoners of fate. Immortal lovers existing under a curse that will not die. They live within the game. Blood must spill. Bone must shatter. Beware the rattle of the Ludo dice.

Acteurs in Ludo

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Ludo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
HollyBlood
Een verlegen tiener probeert zijn crush voor zich te winnen en doet zich voor als een vampier. Maar hij weet niet dat er een echt onsterfelijk wezen op de loer ligt.
Vampyres
Een stel vampiers lokt nietsvermoedende reizigers naar hun statige landhuis voor ongeremde seks met bloedstollende gevolgen.
La mujer que hablaba con los muertos
Elena is het zat om mensen te bedriegen met nepseances en besluit één laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.
Operation Ragnarok
In deze dystopische thriller komt tijdens een incident een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.