Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lugar de Mulher

Tv-serie, 2019
Lugar de Mulher
Vier Braziliaanse comedians maken grappen over seksualiteit, politiek, religie en moederschap. Ze willen aantonen dat een vrouw overal op haar plaats is.
De tv-serie Lugar de Mulher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Lugar de Mulher is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lugar de Mulher op IMDB

Four comedians from Brazil riff on sexuality, politics, religion and motherhood -- and set out to prove a woman's place is anywhere she wants it to be.

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Lugar de Mulher

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hjem til jul
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een vriendje dat ze met kerst kan meenemen.
Tiffany Haddish: Black Mitzvah
Op haar 40e verjaardag releaset Tiffany Haddish een bombastische special vol zang, dans en rauwe terugblikken op haar lange weg naar vrouwelijkheid.
Merry Happy Whatever
Tijdens een tiendaags kerstbezoek aan Philadelphia probeert een berooide muzikant uit LA de norse vader en hechte broer en zussen van zijn vriendin voor zich te winnen.
Mytho
Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
Mike Birbiglia: The New One
Comedian Mike Birbiglia staat op Broadway met een hilarische, maar diepgaande onemanshow over zijn emotionele en fysieke reis naar het ouderschap.