Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lunatics

Tv-serie, 2019
Lunatics
Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan.
De tv-serie Lunatics is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Private School Girl. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Lunatics is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch, Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lunatics op IMDB

Score: 6,4 van de 10

This mockumentary series follows the peculiar lives of six eccentric - and sometimes obscene - misfits who march to their own beat.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie;Turks;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Lunatics

The IT Crowd

The IT Crowd

(2013)

Love

Love

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Flaked

Flaked

(2017)

Sundown

Sundown

(2016)

GLOW

GLOW

(2019)

Sisters

Sisters

(2018)

Brown Nation

Brown Nation

(2016)

Derek

Derek

(2015)

Skins

Skins

(2013)

Derry Girls

Derry Girls

(2019)

White Gold

White Gold

(2019)

Loaded

Loaded

(2017)

Crashing

Crashing

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Ojitos de huevo
Een blinde man wil graag comedian worden en besluit zijn droom waar te maken. Hij en zijn beste vriend met hersenverlamming kunnen de hele wereld aan, wat er ook mag gebeuren.
Crashing Eid
Razan viert het Suikerfeest met haar Saoedische familie. Als haar Brits-Pakistaanse verloofde onuitgenodigd langskomt, wil ze iedereen overtuigen dat hij een geschikte match is.