Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

L'uomo senza gravità

Film, 2019, 107 minuten
L'uomo senza gravità
Een jongen die de zwaartekracht tart, groeit in eenzaamheid op tot een bijzondere man en een internationale beroemdheid, maar verlangt naar menselijk contact.
De film L'uomo senza gravità is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in L'uomo senza gravità

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals L'uomo senza gravità

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Bittersweet Sixteen
Een getroebleerde tiener worstelt op de middelbare school met rivalen, romantiek en de scheiding van haar ouders terwijl ze haar sweet 16-verjaardagsfeest voorbereidt.