Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

L'uomo senza gravità

Film, 2019, 107 minuten
L'uomo senza gravità
Een jongen die de zwaartekracht tart, groeit in eenzaamheid op tot een bijzondere man en een internationale beroemdheid, maar verlangt naar menselijk contact.
De film L'uomo senza gravità is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in L'uomo senza gravità

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals L'uomo senza gravità

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.