Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

L'uomo senza gravità

Film, 2019, 107 minuten
L'uomo senza gravità
Een jongen die de zwaartekracht tart, groeit in eenzaamheid op tot een bijzondere man en een internationale beroemdheid, maar verlangt naar menselijk contact.
De film L'uomo senza gravità is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in L'uomo senza gravità

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals L'uomo senza gravità

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.
Late Night
Een oudgediende talkshowpresentatrice dreigt opzijgezet te worden en probeert een andere stijl als een ambitieuze vrouw haar mannelijke schrijversteam komt versterken.
Vault
Twee kruimeldieven worden ingehuurd om een enorme privékluis van de maffia te beroven en moeten al hun criminele vaardigheden gebruiken om samen deze klus te klaren.