Lusers

Film, 2015, 99 minuten
Lusers
Drie mannen uit verschillende landen moeten te voet een uitweg vinden uit het Amazoneregenwoud als ze verdwalen op weg naar de Braziliaanse WK-finale.
De film Lusers is uitgebracht in 2015 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lusers op Moviemeter

Drie mannen, afkomstig uit Chili, Argentinië en Peru, moeten te voet een uitweg vinden uit het Amazoneregenwoud als ze verdwalen op weg naar de Braziliaanse WK-finale. Ze krijgen te maken met een inheemse stam en een gestolen beeldje dat veel geld waard is. Met het verstrijken van de dagen ontstaat er een hechte vriendschap tussen de mannen.

Lusers op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Three guys from differents countries (Peru, Argentina and Chile) come together in a funny adventure through the jungle in order to get to the Final of the FIFA World Cup Brasil 2014.

Acteurs in Lusers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Lusers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.