Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Luther: The Fallen Sun

Film, 2023, 130 minuten
Luther: The Fallen Sun
De briljante Londense rechercheur John Luther kan een onopgeloste moord niet uit zijn hoofd zetten en ontsnapt uit de gevangenis om een sadistische seriemoordenaar op te sporen.
De film Luther: The Fallen Sun is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 130 minuten. Idris Elba is terug in de legendarische rol die hem een Golden Globe en vier Emmy-nominaties opleverde. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Luther: The Fallen Sun is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Luther: The Fallen Sun

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Luther: The Fallen Sun

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.