Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Luther

Tv-serie, 2019, 1.264.542 beoordelingen
Luther
Een toegewijde rechercheur probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen.
De tv-serie Luther is uitgebracht in 2019. In deze Engelse serie schittert Idris Elba, beter bekend in Amerika voor zijn rollen in The Wire, Thor en Prometheus. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Luther op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Luther is a TV series starring Idris Elba, Dermot Crowley, and Michael Smiley. DCI John Luther is a near-genius murder detective whose brilliant mind can't always save him from the dangerous violence of his passions.

Acteurs in Luther

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Luther

Mad Men

Mad Men

(2014)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Mirror
Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.