Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ma Rainey's Black Bottom: A Legacy Brought to Screen

Documentaire, 2020, 31 minuten
Ma Rainey's Black Bottom: A Legacy Brought to Screen
Viola Davis, Denzel Washington, George C. Wolfe en anderen vertellen hoeveel passie en historie er kwam kijken bij de verfilming van August Wilsons tijdloze toneelstuk.
De documentaire Ma Rainey's Black Bottom: A Legacy Brought to Screen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 31 minuten. Viola Davis, Denzel Washington, George C. Wolfe en anderen vertellen in interviews over de totstandkoming van deze film. Geschikt voor alle leeftijden. Ma Rainey's Black Bottom: A Legacy Brought to Screen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intellectueel, Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ma Rainey's Black Bottom: A Legacy Brought to Screen

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Ma Rainey's Black Bottom: A Legacy Brought to Screen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.