Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ma Rainey's Black Bottom

Film, 2020, 94 minuten
Ma Rainey's Black Bottom
Chicago 1927. De spanningen en temperaturen in een muziekstudio lopen hoog op als de onstuimige en onverschrokken blueszangeres Ma Rainey met haar band komt opnemen.
De film Ma Rainey's Black Bottom is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 94 minuten. Chadwick Boseman won na zijn dood een Golden Globe voor Beste acteur in dit Oscar-winnende drama naar August Wilson. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Ma Rainey's Black Bottom is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ma Rainey's Black Bottom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Ma Rainey's Black Bottom

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
The Noel Diary
Een auteur moet zijn ouderlijke huis leegruimen en ontmoet een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.