Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Macho

Film, 2016, 101 minuten
Macho
Een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is, raakt in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.
De film Macho is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Deze film is Foute films.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Macho op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Evaristo Jiménez is een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is. Dat doet hij om zijn succesvolle carrière te behouden en internationaal uit te breiden. Hij raakt echter in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.

Macho op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Macho is a movie starring Cantante, Mario Iván Martínez, and Sophia Gómez. To continue his deception as a flamboyant gay fashion designer, womanizing cad Evaristo Jiménez reluctantly agrees to seemingly date the new, gay office boy.

Acteurs in Macho

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Macho

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.