Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Macho

Film, 2016, 101 minuten
Macho
Een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is, raakt in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.
De film Macho is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Deze film is Foute films.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Macho op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Evaristo Jiménez is een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is. Dat doet hij om zijn succesvolle carrière te behouden en internationaal uit te breiden. Hij raakt echter in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.

Macho op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Macho is a movie starring Cantante, Mario Iván Martínez, and Sophia Gómez. To continue his deception as a flamboyant gay fashion designer, womanizing cad Evaristo Jiménez reluctantly agrees to seemingly date the new, gay office boy.

Acteurs in Macho

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Macho

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.