Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Macho

Film, 2016, 101 minuten
Macho
Een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is, raakt in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.
De film Macho is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Deze film is Foute films.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Macho op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Evaristo Jiménez is een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is. Dat doet hij om zijn succesvolle carrière te behouden en internationaal uit te breiden. Hij raakt echter in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.

Macho op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Macho is a movie starring Cantante, Mario Iván Martínez, and Sophia Gómez. To continue his deception as a flamboyant gay fashion designer, womanizing cad Evaristo Jiménez reluctantly agrees to seemingly date the new, gay office boy.

Acteurs in Macho

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Macho

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.