Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mad for Each Other

Tv-serie, 2021
Mad for Each Other
Een man en een vrouw ontdekken tot hun stomme verbazing dat ze buren zijn en een psychiater delen, en dat het onmogelijk is om uit elkaars buurt te blijven.
De tv-serie Mad for Each Other is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Jung Woo ('Reply 1994') en Oh Yeon-seo ('A Korean Odyssey') zitten elkaar dwars in deze excentrieke romantische comedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mad for Each Other

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Mad for Each Other

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Mindfulness Manual
Van het ritme van dansen tot de flow van schilderen, deze driedelige documentaire verkent verschillende vormen van meditatie in een snel veranderende wereld.