Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Madagascar 3: Op Avontuur in Europa
Film, 2012, 93 minuten, 307.986 beoordelingen
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Na hun Afrikaanse avonturen zetten Alex en zijn vrienden hun zinnen op New York. Dit keer liften ze mee met een rondtrekkend circus.
De film Madagascar 3: Europe's Most Wanted is uitgebracht in 2012 en duurt 93 minuten. Ben Stiller en Chris Rock zijn weer terug in het vervolg op deze kaskraker. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madagascar 3: Europe's Most Wanted op Moviemeter

De leeuw Alex (Ben Stiller), de zebra Marty (Chris Rock), de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaard Gloria (Jada Pinkett Smith) zijn druk bezig met hun laatste poging om terug te geraken naar New York. Dit willen ze bereiken door zich aan te sluiten bij een rondreizend circus. Een dierenvanger (Frances McDormand) loopt echter rond om het het viertal lastig te maken.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted op IMDB

Score: 7 van de 10

Alex, Marty, Gloria and Melman are still fighting to get home to their beloved Big Apple. Their journey takes them through Europe where they find the perfect cover: a traveling circus, which they reinvent - Madagascar style.

Trailer

Acteurs in Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals Madagascar 3: Europe's Most Wanted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?
Life on Our Planet
De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie.
Baby Animal Cam
Bekijk de dagelijkse routines, eigenaardige gewoonten en knusse habitats van verschillende babydieren in Cleveland Metroparks. Live-event in het Engels.