Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madagascar 3 - Op avontuur In Europa

Madagascar 3: Op Avontuur in Europa
Film, 2012, 93 minuten, 307.986 beoordelingen
Madagascar 3 - Op avontuur In Europa
Na hun Afrikaanse avonturen zetten Alex en zijn vrienden hun zinnen op New York. Dit keer liften ze mee met een rondtrekkend circus.
De film Madagascar 3 - Op avontuur In Europa is uitgebracht in 2012 en duurt 93 minuten. Ben Stiller en Chris Rock zijn weer terug in het vervolg op deze kaskraker. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madagascar 3 - Op avontuur In Europa op Moviemeter

De leeuw Alex (Ben Stiller), de zebra Marty (Chris Rock), de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaard Gloria (Jada Pinkett Smith) zijn druk bezig met hun laatste poging om terug te geraken naar New York. Dit willen ze bereiken door zich aan te sluiten bij een rondreizend circus. Een dierenvanger (Frances McDormand) loopt echter rond om het het viertal lastig te maken.

Madagascar 3 - Op avontuur In Europa op IMDB

Score: 7 van de 10

Alex, Marty, Gloria and Melman are still fighting to get home to their beloved Big Apple. Their journey takes them through Europe where they find the perfect cover: a traveling circus, which they reinvent - Madagascar style.

Trailer

Acteurs in Madagascar 3 - Op avontuur In Europa

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals Madagascar 3 - Op avontuur In Europa

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
DI4RIES
Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.
Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?