Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Madagascar 3: Op Avontuur in Europa
Film, 2012, 93 minuten, 307.986 beoordelingen
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Na hun Afrikaanse avonturen zetten Alex en zijn vrienden hun zinnen op New York. Dit keer liften ze mee met een rondtrekkend circus.
De film Madagascar 3: Europe's Most Wanted is uitgebracht in 2012 en duurt 93 minuten. Ben Stiller en Chris Rock zijn weer terug in het vervolg op deze kaskraker. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madagascar 3: Europe's Most Wanted op Moviemeter

De leeuw Alex (Ben Stiller), de zebra Marty (Chris Rock), de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaard Gloria (Jada Pinkett Smith) zijn druk bezig met hun laatste poging om terug te geraken naar New York. Dit willen ze bereiken door zich aan te sluiten bij een rondreizend circus. Een dierenvanger (Frances McDormand) loopt echter rond om het het viertal lastig te maken.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted op IMDB

Score: 7 van de 10

Alex, Marty, Gloria and Melman are still fighting to get home to their beloved Big Apple. Their journey takes them through Europe where they find the perfect cover: a traveling circus, which they reinvent - Madagascar style.

Trailer

Acteurs in Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals Madagascar 3: Europe's Most Wanted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.
Gudetama: An Eggcellent Adventure
Gudetama is een lui ei en gaat schoorvoetend op een ongekend avontuur met Shakipiyo, een net uit het ei gekomen kuiken dat vastbesloten is hun moeder te vinden.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.