Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maddman: The Steve Madden Story

Documentaire, 2017, 77 minuten
Maddman: The Steve Madden Story
Deze documentaire gaat over de opkomst van de schoenenontwerper van een miljardenbedrijf en zijn comeback na een financieel schandaal.
De documentaire Maddman: The Steve Madden Story is uitgebracht in 2017 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maddman: The Steve Madden Story op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Documentaire over de opkomst van de schoenenontwerper Steve Madden. Hij begon als schoenenverkoper en groeide uit tot modekoning en runde een bedrijf dat uitgroeide tot miljardenbedrijf. Maar imperiums komen ten val en worden soms herbouwd; Madden maakte zijn comeback na een financieel schandaal.

Maddman: The Steve Madden Story op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Witness the incredible rise, fall, and resurrection of Steve Madden, the man who launched a billion dollar fashion empire and whose branded shoes are in the closet of practically every ...

Acteurs in Maddman: The Steve Madden Story

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels;Turks

Meer zoals Maddman: The Steve Madden Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.