Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maddman: The Steve Madden Story

Documentaire, 2017, 77 minuten
Maddman: The Steve Madden Story
Deze documentaire gaat over de opkomst van de schoenenontwerper van een miljardenbedrijf en zijn comeback na een financieel schandaal.
De documentaire Maddman: The Steve Madden Story is uitgebracht in 2017 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maddman: The Steve Madden Story op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Documentaire over de opkomst van de schoenenontwerper Steve Madden. Hij begon als schoenenverkoper en groeide uit tot modekoning en runde een bedrijf dat uitgroeide tot miljardenbedrijf. Maar imperiums komen ten val en worden soms herbouwd; Madden maakte zijn comeback na een financieel schandaal.

Maddman: The Steve Madden Story op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Witness the incredible rise, fall, and resurrection of Steve Madden, the man who launched a billion dollar fashion empire and whose branded shoes are in the closet of practically every ...

Acteurs in Maddman: The Steve Madden Story

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels;Turks

Meer zoals Maddman: The Steve Madden Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.