Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madgascar 2

Film, 2008, 89 minuten, 1.496.676 beoordelingen
Madgascar 2
Tijdens een mislukte reddingsactie stranden Alex de leeuw en zijn metgezellen in Afrika. Helaas ontdekt Alex dat hij weinig gemeen heeft met de lokale bevolking.
De film Madgascar 2 is uitgebracht in 2008 en duurt 89 minuten. Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith en Sacha Baron Cohen komen weer samen in dit animatievervolg.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madgascar 2 op IMDB

Score: 7 van de 10

The animals try to fly back to New York City, but crash-land on an African wildlife refuge, where Alex is reunited with his parents.

Acteurs in Madgascar 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: All the Time in the World
Spy Kids Carmen en Juni zijn terug om de tweeling Rebecca en Cecil Wilson te helpen om samen met hun gepensioneerde geheim agent stiefmoeder de wereld te redden.
Spy Kids
De rollen worden omgedraaid wanneer Carmen en Juni hun geheimagent-ouders moeten redden uit de duivelse klauwen van Alexander Minion.
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
Carmen en Juni vormen een team met Gary en Gerti Giggles, 2 andere mini geheim agenten, om een slechte wetenschapper een lesje te leren.
My Sweet Monster
Een rebelse prinses wordt onder druk gezet om te trouwen met een schurk van een postsorteerder en vlucht diep het bos in waar ze vriendschap sluit met een groot monster.
Trouble
Een verwende hond vindt avontuur – en vrienden – op straat wanneer zijn rijke baasje sterft en hij door toedoen van haar hebberige familie op een verkeerde plek belandt.