Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madagascar: Escape 2 Africa

Film, 2008, 89 minuten, 1.496.676 beoordelingen
Madagascar: Escape 2 Africa
Tijdens een mislukte reddingsactie stranden Alex de leeuw en zijn metgezellen in Afrika. Helaas ontdekt Alex dat hij weinig gemeen heeft met de lokale bevolking.
De film Madagascar: Escape 2 Africa is uitgebracht in 2008 en duurt 89 minuten. Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith en Sacha Baron Cohen komen weer samen in dit animatievervolg.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madagascar: Escape 2 Africa op IMDB

Score: 7 van de 10

The animals try to fly back to New York City, but crash-land on an African wildlife refuge, where Alex is reunited with his parents.

Acteurs in Madagascar: Escape 2 Africa

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.
Guillermo del Toro’s Pinocchio
In deze verbluffende muzikale stop-motionfilm levert Oscar©-winnaar Guillermo del Toro een moderne versie van het klassieke verhaal over een houten pop die tot leven wordt gewekt.