Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madagascar: Escape 2 Africa

Film, 2008, 89 minuten, 1.496.676 beoordelingen
Madagascar: Escape 2 Africa
Tijdens een mislukte reddingsactie stranden Alex de leeuw en zijn metgezellen in Afrika. Helaas ontdekt Alex dat hij weinig gemeen heeft met de lokale bevolking.
De film Madagascar: Escape 2 Africa is uitgebracht in 2008 en duurt 89 minuten. Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith en Sacha Baron Cohen komen weer samen in dit animatievervolg.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madagascar: Escape 2 Africa op IMDB

Score: 7 van de 10

The animals try to fly back to New York City, but crash-land on an African wildlife refuge, where Alex is reunited with his parents.

Acteurs in Madagascar: Escape 2 Africa

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chupa
Tijdens een bezoek aan familie raakt een jongen bevriend met een mythisch wezen dat zich op de ranch van zijn grootvader schuilhoudt. Zo begint hij aan het avontuur van zijn leven.
Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur
Als een ooievaar een berenjong op het verkeerde adres aflevert, is het aan Patrick de beer en Oscar de haas om de baby naar zijn ouders te brengen.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
The Boss Baby
A kid finds himself at the center of a sinister corporate plot when his parents bring home a baby who only talks business when they're not around.