Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madras Café

Jaffna
Film, 2013, 128 minuten, 28.248 beoordelingen
Madras Café
Een Indiase geheim agent gaat naar een door oorlog geteisterd eiland bij de kust om een rebellengroep aan te pakken en ontmoet daar een gedreven journaliste.
De film Madras Café is uitgebracht in 2013 en duurt 128 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madras Café op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Majoor Vikram Singh, een Indiase geheim agent, reist naar een in oorlog verscheurd eiland, als hoofd van een geheime operaties tegen een rebellengroep. Hij raakt verstrengeld in een web van leugens. Hij ontmoet er de charismatische en gepassioneerde Britse journaliste, Jaya Sahni, die de waarheid wil onthullen over de burgeroorlog. Ze ontdekken een samenzwering om de Indiase minister-president te vermoorden door het gebruik van explosieven.

Madras Café op IMDB

Score: 8 van de 10

An Indian Intelligence agent (portrayed by John Abraham)[9] journeys into a war torn coastal island, to break a resolute rebel group. He deftly maneuvers his resources to make significant ...

Acteurs in Madras Café

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Madras Café

The Rundown

The Rundown

(2003)

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Very Big Shot

Very Big Shot

(2015)

Fauda

Fauda

(2020)

A Yellow Bird

A Yellow Bird

(2016)

Force 2

Force 2

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.