Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maestro

Tv-serie, 2022
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
De tv-serie Maestro is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Schrijver-regisseur Christoforos Papakaliatis ('What If...') speelt mee in dit krachtige verhaal over passie en bedrog. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Bitterzoet, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Maestro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Grieks - Audiodescriptie;Grieks [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Grieks;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Maestro

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.