Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maggie & Bianca: Fashion Friends

Tv-serie, 2017
Maggie & Bianca: Fashion Friends
Een Amerikaanse modestudente en de dochter van een topondernemer zijn totaal verschillend, maar vormen een onverbrekelijke band en richten een rockband op in Milaan.
De tv-serie Maggie & Bianca: Fashion Friends is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maggie & Bianca: Fashion Friends op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Maggie is an American girl who wins a scholarship for the Fashion Academy of Milan, one of the most prestigious fashion schools in the world. Bianca is the daughter of a powerful Italian entrepreneur who is very active in the fashion industry. The two girls meet at the Fashion Academy, and get off to a rocky start as they come from totally different worlds and have opposite personalities. But as they clash again and again, they get to know each other better and begin to understand one another. Together, they form a band and learn to express their music talents.

Acteurs in Maggie & Bianca: Fashion Friends

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Maggie & Bianca: Fashion Friends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.