Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maggie & Bianca: Fashion Friends

Tv-serie, 2017
Maggie & Bianca: Fashion Friends
Een Amerikaanse modestudente en de dochter van een topondernemer zijn totaal verschillend, maar vormen een onverbrekelijke band en richten een rockband op in Milaan.
De tv-serie Maggie & Bianca: Fashion Friends is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maggie & Bianca: Fashion Friends op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Maggie is an American girl who wins a scholarship for the Fashion Academy of Milan, one of the most prestigious fashion schools in the world. Bianca is the daughter of a powerful Italian entrepreneur who is very active in the fashion industry. The two girls meet at the Fashion Academy, and get off to a rocky start as they come from totally different worlds and have opposite personalities. But as they clash again and again, they get to know each other better and begin to understand one another. Together, they form a band and learn to express their music talents.

Acteurs in Maggie & Bianca: Fashion Friends

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Maggie & Bianca: Fashion Friends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.