Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maggie & Bianca: Fashion Friends

Tv-serie, 2017
Maggie & Bianca: Fashion Friends
Een Amerikaanse modestudente en de dochter van een topondernemer zijn totaal verschillend, maar vormen een onverbrekelijke band en richten een rockband op in Milaan.
De tv-serie Maggie & Bianca: Fashion Friends is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maggie & Bianca: Fashion Friends op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Maggie is an American girl who wins a scholarship for the Fashion Academy of Milan, one of the most prestigious fashion schools in the world. Bianca is the daughter of a powerful Italian entrepreneur who is very active in the fashion industry. The two girls meet at the Fashion Academy, and get off to a rocky start as they come from totally different worlds and have opposite personalities. But as they clash again and again, they get to know each other better and begin to understand one another. Together, they form a band and learn to express their music talents.

Acteurs in Maggie & Bianca: Fashion Friends

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Maggie & Bianca: Fashion Friends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I'm with the Band: Nasty Cherry
In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.
El club
Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
The Stranded
Studenten van een eliteschool zitten vast op een eiland dat is verwoest door een tsunami, en geven de hoop niet op. Maar geheimzinnige krachten werken hen tegen.
Maradona en Sinaloa
In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.