Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mahler auf der Couch

Mahler on the Couch
Film, 2010, 97 minuten, 155 beoordelingen
Mahler auf der Couch
Als de beroemde componist Gustav Mahler ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft met de architect Walter Gropius, stort hij zijn hart uit op de bank van Sigmund Freud.
De film Mahler auf der Couch is uitgebracht in 2010 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mahler auf der Couch op Moviemeter

In de zomer van 1910 vraagt Gustav Mahler de raad van Sigmund Freud. Het ouder wordende muzikale genie krijgt plots een klap: een liefdesbrief, aan hem geadresseerd, maar bestemd voor zijn vrouw Alma. De afzender, een zekere Walter Gropius, beschrijft daarin Mahler zijn affaire met Alma tot in het kleinste details. Mahler stort daardoor in: wat weet deze jongeling over hem en zijn geliefde Alma, van twee mensen die de muziek voor eeuwig met elkaar verbonden heeft? Mahler, de befaamde internationale ster, krijgt niets verstandigs meer op papier. Het bezoek aan Freud zal hem moeten helpen om zijn dagen zo normaal mogelijk door te brengen. Dit zijn de dramatische details over een grote liefde...

Mahler auf der Couch op IMDB

Score: 6 van de 10

Alma Mahler's affair with the young architect Walter Gropius sets in motion a marital drama that forces her husband Gustav Mahler to seek advice from Sigmund Freud.

Acteurs in Mahler auf der Couch

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Mahler auf der Couch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.