Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mai: A Mother's Rage

Tv-serie, 2022
Mai: A Mother's Rage
Een rouwende moeder komt erachter wie verantwoordelijk was voor de tragische dood van haar dochter en besluit om zonder mededogen de waarheid te achterhalen.
De tv-serie Mai: A Mother's Rage is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Karnesh Ssharma ('Bulbbul') is de uitvoerend producent van deze misdaadthriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Mai: A Mother's Rage is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mai: A Mother's Rage

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiobeschrijving;Hindi [Origineel];Malayalam;Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Mai: A Mother's Rage

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.