Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

MAKE MY DAY

Tv-serie, 2023
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
De tv-serie MAKE MY DAY is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Een origineel verhaal van manga-artiest Yasuo Otagaki ('Mobile Suit Gundam Thunderbolt') Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in MAKE MY DAY

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origine
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals MAKE MY DAY

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Informa
Een verslaggever van een roddelblad die in moeilijkheden zit en een luidruchtige informant met goede connecties werken samen aan een verhaal over een reeks schokkende moorden.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.
Tiger and Dragon
Een jonge yakuza gaat in de leer bij een komische 'rakugo'-artiest met schulden, wiens niet erg modieuze zoon een kledingzaak runt in een achterafstraatje van Harajuku.
Ikebukuro West Gate Park
Makoto zoekt een weg in het leven in de ruige en levendige straten van Ikebukuro terwijl hij de brute moord op een goede vriend probeert op te lossen.
Fujii Kaze Love All Serve All Stadium Live
Na furore te hebben gemaakt bij fans over de hele wereld, herdenkt Fujii Kaze de release van zijn tweede album met zijn eerste openluchtoptreden in een stadion.