Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Malevolent

Film, 2018, 88 minuten
Malevolent
Een broer en zus simuleren paranormale ervaringen tegen betaling, maar krijgen het benauwd wanneer een klus in een spookhuis maar al te echt blijkt te zijn.
De film Malevolent is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Eng, Spannend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malevolent op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Malevolent is a movie starring Florence Pugh, Ben Lloyd-Hughes, and Scott Chambers. A brother-sister team who fake paranormal encounters for cash get more than they bargained for when a job at a haunted estate gets very, very real.

Trailer

Acteurs in Malevolent

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Malevolent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.