Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Malevolent

Film, 2018, 88 minuten
Malevolent
Een broer en zus simuleren paranormale ervaringen tegen betaling, maar krijgen het benauwd wanneer een klus in een spookhuis maar al te echt blijkt te zijn.
De film Malevolent is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Eng, Spannend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malevolent op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Malevolent is a movie starring Florence Pugh, Ben Lloyd-Hughes, and Scott Chambers. A brother-sister team who fake paranormal encounters for cash get more than they bargained for when a job at a haunted estate gets very, very real.

Trailer

Acteurs in Malevolent

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Malevolent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip and Potato: Chip’s Holiday
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.