Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Malibu Rescue: The Series

Tv-serie, 2019
Malibu Rescue: The Series
De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.
De tv-serie Malibu Rescue: The Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Ian Ziering (‘Beverly Hills, 90210’) speelt net als in de film de rol van Garvin, de sluwe baas van Junior Strandwacht. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Malibu Rescue: The Series is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue: The Series op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Acteurs in Malibu Rescue: The Series

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Malibu Rescue: The Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.