Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Malibu Rescue: The Series

Tv-serie, 2019
Malibu Rescue: The Series
De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.
De tv-serie Malibu Rescue: The Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Ian Ziering (‘Beverly Hills, 90210’) speelt net als in de film de rol van Garvin, de sluwe baas van Junior Strandwacht. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Malibu Rescue: The Series is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue: The Series op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Acteurs in Malibu Rescue: The Series

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Malibu Rescue: The Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.
Mulligan
In deze satirische comedy wordt de aarde grotendeels verwoest door aliens. Kunnen een paar overlevenden Amerika opnieuw opbouwen en een betere toekomst creëren?