Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Man on Fire

Film, 2004, 146 minuten, 6.427.480 beoordelingen
Man on Fire
Een afgematte ex-CIA-agent accepteert met tegenzin een baan als bodyguard voor een 10-jarig meisje in Mexico-Stad, en deinst nergens voor terug als ze wordt ontvoerd.
De film Man on Fire is uitgebracht in 2004 en duurt 146 minuten. Oscar-winnaar Denzel Washington beschermt Dakota Fanning in deze actiethriller met Christopher Walken. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Man on Fire op Moviemeter

De Amerikaanse ex-soldaat John Creasy leeft in Mexico. Een oude vriend vraagt hem als bodyguard te fungeren voor de jonge Pita Balletto, om haar zo te beschermen voor de vele ontvoeringen in de Mexicaanse hoofdstad. De aanvankelijk moeizame relatie tussen de twee verandert in een hechte band. Dan gebeurt toch waar iedereen bang voor is...

Man on Fire op IMDB

Score: 8 van de 10

In Mexico City, a former assassin swears vengeance on those who committed an unspeakable act against the family he was hired to protect.

Acteurs in Man on Fire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Man on Fire

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.