Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Man to Man

Tv-serie, 2017
Man to Man
Vermomd als bodyguard geeft een geheim agent steeds meer toe aan de grillen van de humeurige wereldster die hij beschermt.
De tv-serie Man to Man is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Deze tv-serie is Meeslepend, Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Man to Man op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Maen Too Maen is a TV series starring Hae-Jin Park, Sung-woong Park, and Min-Jung Kim. A secret agent works under cover as a bodyguard and is forced to deal with both national security missions as well as a temperamental superstar.

Acteurs in Man to Man

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Man to Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.