Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manhattan Romance

Film, 2014, 97 minuten
Manhattan Romance
Een filmmaker werkt aan een documentaire over liefde in het moderne Manhattan en raakt persoonlijk verwikkeld in het romantische leven van anderen.
De film Manhattan Romance is uitgebracht in 2014 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Droge humor, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manhattan Romance op Moviemeter

Danny is een filmmaker, die probeert om zijn documentaire af te krijgen. Het is een studie over relaties. Ondertussen heeft hij in het echte leven zo zijn eigen problemen met relaties. Blijft hij jagen op de onbereikbare new age danseres Theresa, (Caitlin Fitzgerald) of durft hij eindelijk toe te geven dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Carla, (Katherine Waterston) die zo haar eigen relatieproblemen heeft.

Manhattan Romance op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Danny, a commercial editor and documentary filmmaker attempts to finish his film, a study on relationship while navigating the relationships in his own life. Will he continue to chase the unattainable Theresa a hippy new age dancer(Caitlin Fitzgerald) or will he finally admit he's in love with his best friend Carla (Katherine Waterston) who is in an unfulfilling relationship with a political strategist(Gaby Hoffman). Manhattan Romance is a funny insightful look at contemporary life in Manhattan. It explores new age ideas and open relationship as well as true friendship and connection.

Trailer

Acteurs in Manhattan Romance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Manhattan Romance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.