Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manhattan Romance

Film, 2014, 97 minuten
Manhattan Romance
Een filmmaker werkt aan een documentaire over liefde in het moderne Manhattan en raakt persoonlijk verwikkeld in het romantische leven van anderen.
De film Manhattan Romance is uitgebracht in 2014 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Droge humor, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manhattan Romance op Moviemeter

Danny is een filmmaker, die probeert om zijn documentaire af te krijgen. Het is een studie over relaties. Ondertussen heeft hij in het echte leven zo zijn eigen problemen met relaties. Blijft hij jagen op de onbereikbare new age danseres Theresa, (Caitlin Fitzgerald) of durft hij eindelijk toe te geven dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Carla, (Katherine Waterston) die zo haar eigen relatieproblemen heeft.

Manhattan Romance op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Danny, a commercial editor and documentary filmmaker attempts to finish his film, a study on relationship while navigating the relationships in his own life. Will he continue to chase the unattainable Theresa a hippy new age dancer(Caitlin Fitzgerald) or will he finally admit he's in love with his best friend Carla (Katherine Waterston) who is in an unfulfilling relationship with a political strategist(Gaby Hoffman). Manhattan Romance is a funny insightful look at contemporary life in Manhattan. It explores new age ideas and open relationship as well as true friendship and connection.

Trailer

Acteurs in Manhattan Romance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Manhattan Romance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.