Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manhunt

Zhuibu
Tv-serie, 2017
Manhunt
De FBI heeft amper aanknopingspunten en de angst onder de bevolking neemt toe. Daarom wordt een nieuw soort profiler ingeschakeld om de beruchte Unabomber op te sporen.
De tv-serie Manhunt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Sam Worthington (Avatar) en Paul Bettany (A Beautiful Mind) nemen het tegen elkaar op in deze waargebeurde thriller. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Manhunt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manhunt op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

Een officier van justitie wordt valselijk beschuldigd van gruwelijke misdaden en gaat op missie om zijn naam te zuiveren. Hij is vastberaden zijn onschuld te bewijzen. De politie opent echter een klopjacht tegen hem en is even vastbesloten om hem te straffen voor de moorden, diefstal en verkrachting.

Manhunt op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Manhunt: Unabomber is a TV series starring Sam Worthington, Jeremy Bobb, and Ben Weber. An in-depth look at how an FBI profiler helped track down the terrorist Ted Kaczynski, the Unabomber.

Acteurs in Manhunt

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Manhunt

Homeland

Homeland

(2019)

Bron

Bron

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

The Blacklist

The Blacklist

(2021)

Fargo

Fargo

(2017)

Dark

Dark

(2020)

Shooter

Shooter

(2018)

MINDHUNTER

MINDHUNTER

(2019)

Ozark

Ozark

(2022)

Seven Seconds

Seven Seconds

(2018)

El Chapo

El Chapo

(2018)

Flint Town

Flint Town

(2018)

The Sinner

The Sinner

(2021)

Collateral

Collateral

(2018)

La Mante

La Mante

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.