Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manhunt

Zhuibu
Tv-serie, 2017
Manhunt
De FBI heeft amper aanknopingspunten en de angst onder de bevolking neemt toe. Daarom wordt een nieuw soort profiler ingeschakeld om de beruchte Unabomber op te sporen.
De tv-serie Manhunt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Sam Worthington (Avatar) en Paul Bettany (A Beautiful Mind) nemen het tegen elkaar op in deze waargebeurde thriller. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Manhunt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manhunt op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

Een officier van justitie wordt valselijk beschuldigd van gruwelijke misdaden en gaat op missie om zijn naam te zuiveren. Hij is vastberaden zijn onschuld te bewijzen. De politie opent echter een klopjacht tegen hem en is even vastbesloten om hem te straffen voor de moorden, diefstal en verkrachting.

Manhunt op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Manhunt: Unabomber is a TV series starring Sam Worthington, Jeremy Bobb, and Ben Weber. An in-depth look at how an FBI profiler helped track down the terrorist Ted Kaczynski, the Unabomber.

Acteurs in Manhunt

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Manhunt

Homeland

Homeland

(2018)

Bron

Bron

(2015)

Line of Duty

Line of Duty

(2019)

The Fall

The Fall

(2014)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Fargo

Fargo

(2017)

Dark

Dark

(2017)

Shooter

Shooter

(2018)

MINDHUNTER

MINDHUNTER

(2017)

Ozark

Ozark

(2018)

Seven Seconds

Seven Seconds

(2018)

El Chapo

El Chapo

(2018)

Flint Town

Flint Town

(2018)

The Sinner

The Sinner

(2017)

Collateral

Collateral

(2018)

La Mante

La Mante

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.