Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manhunt

Zhuibu
Film, 2017, 109 minuten
Manhunt
Een Chinese farmaceutische advocaat die vals wordt beschuldigd van een misdaad gaat samenwerken met een Japanse rechercheur om een gevaarlijk complot te verhinderen.
De film Manhunt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 109 minuten. John Woo regisseert deze remake van een Japanse thriller uit 1976 met Ken Takakura, gebaseerd op Juko Nishimura's roman. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manhunt op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

Een officier van justitie wordt valselijk beschuldigd van gruwelijke misdaden en gaat op missie om zijn naam te zuiveren. Hij is vastberaden zijn onschuld te bewijzen. De politie opent echter een klopjacht tegen hem en is even vastbesloten om hem te straffen voor de moorden, diefstal en verkrachting.

Manhunt op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Happy Anniversary is a movie starring Noël Wells, Ben Schwartz, and Rahul Kohli. A couple on their three-year anniversary need to decide whether to stay together or call it quits.

Acteurs in Manhunt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Manhunt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.