Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maniac

Tv-serie, 2015
Maniac
Een onopvallende man in een psychiatrische instelling leidt een interessant leven vol avonturen en romantiek... in zijn hoofd. Is hij gek of heeft hij gewoon plezier?
De tv-serie Maniac is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maniac op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Maniac is the story of Espen, a man in his thirties who is loved by everyone. Every day is a party and there's no limit to what he experiences. We meet Espen in various situations where everything is amazing and whatever happens, Espen knows how to handle it. It is simply too good to be true. Espen has escaped into his own head and where his life is a fantastic fantasy world. In real life he is a patient at the psychiatric ward. What would you choose if you were in Espens situation - to be a fantasy hero or an everyday loser?

Acteurs in Maniac

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Maniac

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.