Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maniac

Tv-serie, 2015
Maniac
Een onopvallende man in een psychiatrische instelling leidt een interessant leven vol avonturen en romantiek... in zijn hoofd. Is hij gek of heeft hij gewoon plezier?
De tv-serie Maniac is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maniac op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Maniac is the story of Espen, a man in his thirties who is loved by everyone. Every day is a party and there's no limit to what he experiences. We meet Espen in various situations where everything is amazing and whatever happens, Espen knows how to handle it. It is simply too good to be true. Espen has escaped into his own head and where his life is a fantastic fantasy world. In real life he is a patient at the psychiatric ward. What would you choose if you were in Espens situation - to be a fantasy hero or an everyday loser?

Acteurs in Maniac

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Maniac

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Il supervissuto
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.