Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manson Family Vacation

Film, 2015, 84 minuten
Manson Family Vacation
Het aangename gezinsleven van een advocaat uit LA wordt verstoord door de plotselinge komst van zijn broer, die is geobsedeerd door de moorden door Charles Manson.
De film Manson Family Vacation is uitgebracht in 2015 en duurt 84 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Droge humor, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manson Family Vacation op Moviemeter

Nick Morgan (Jay Duplass) heeft het allemaal: een liefdevol gezin, een mooi huis en een succesvolle praktijk als advocaat in Los Angeles. Zijn vervreemde broer Conrad (Linas Phillips) heeft niets meer dan een rugzak. Wanneer Conrad onverwachts op bezoek komt, is het enige wat hij wil doen de moordlocaties van de beruchte Manson-familie bezoeken. Met tegenzin besluit Nick mee te gaan en samen belanden ze in een road trip die de gebroeders naar de hedendaagse wereld van Charles Manson leidt.

Manson Family Vacation op IMDB

Score: 6 van de 10

Two brothers tour Charles Manson murder sites. One is a devoted family man. One is devoted to The Family.

Trailer

Acteurs in Manson Family Vacation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Manson Family Vacation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.