Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manson Family Vacation

Film, 2015, 84 minuten
Manson Family Vacation
Het aangename gezinsleven van een advocaat uit LA wordt verstoord door de plotselinge komst van zijn broer, die is geobsedeerd door de moorden door Charles Manson.
De film Manson Family Vacation is uitgebracht in 2015 en duurt 84 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Droge humor, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manson Family Vacation op Moviemeter

Nick Morgan (Jay Duplass) heeft het allemaal: een liefdevol gezin, een mooi huis en een succesvolle praktijk als advocaat in Los Angeles. Zijn vervreemde broer Conrad (Linas Phillips) heeft niets meer dan een rugzak. Wanneer Conrad onverwachts op bezoek komt, is het enige wat hij wil doen de moordlocaties van de beruchte Manson-familie bezoeken. Met tegenzin besluit Nick mee te gaan en samen belanden ze in een road trip die de gebroeders naar de hedendaagse wereld van Charles Manson leidt.

Manson Family Vacation op IMDB

Score: 6 van de 10

Two brothers tour Charles Manson murder sites. One is a devoted family man. One is devoted to The Family.

Trailer

Acteurs in Manson Family Vacation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Manson Family Vacation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.