Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manto

Film, 2018, 113 minuten
Manto
De controversiële en getroebleerde Indiaas-Pakistaanse schrijver Saadat Hasan Manto wordt door censoren aangesproken op zijn artistieke keuzes.
De film Manto is uitgebracht in 2018 en duurt 113 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Manto

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Indonesisch;Engels;Arabisch;Frans

Meer zoals Manto

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Familie Claus 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.