Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marc Maron: Thinky Pain

Film, 2013, 94 minuten, 198.150 beoordelingen
Marc Maron: Thinky Pain
In deze intieme stand-upspecial brengt cabaretier Marc Maron zijn kenmerkende rauwe humor als hij zijn eigen neuroses en zelfhaat ontleedt.
De film Marc Maron: Thinky Pain is uitgebracht in 2013 en duurt 94 minuten. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marc Maron: Thinky Pain op IMDB

Score: 8 van de 10

Marc Maron returns to his old stomping grounds for an intimate special in which he takes stock of himself. More than ever, Maron is raw and hilariously honest as he dissects his own ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Marc Maron: Thinky Pain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.