Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marcella

Tv-serie, 2019
Marcella
Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.
De tv-serie Marcella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. In 2017 ontving Anna Friel een International Emmy voor Beste actrice voor haar rol als rechercheur Marcella Backland. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Marcella is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marcella op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Marcella Backland left the Metropolitan Police for the sake of her family, only to have her husband leave her. She returns to her job on the murder squad, investigating a case that seems disturbingly familiar to her.

Trailer

Acteurs in Marcella

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Marcella

Wallander

Wallander

(2015)

Homeland

Homeland

(2019)

Bron

Bron

(2015)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Marseille

Marseille

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.