Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marcella

Tv-serie, 2017
Marcella
Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.
De tv-serie Marcella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. In 2017 ontving Anna Friel een International Emmy voor Beste actrice voor haar rol als rechercheur Marcella Backland. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Marcella is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marcella op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Marcella Backland left the Metropolitan Police for the sake of her family, only to have her husband leave her. She returns to her job on the murder squad, investigating a case that seems disturbingly familiar to her.

Trailer

Acteurs in Marcella

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Marcella

Luther

Luther

(2019)

Homeland

Homeland

(2018)

Bron

Bron

(2015)

River

River

(2015)

The Americans

The Americans

(2018)

The Fall

The Fall

(2014)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Gran Hotel

Gran Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Marseille

Marseille

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.