Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marcella

Tv-serie, 2019
Marcella
Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.
De tv-serie Marcella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. In 2017 ontving Anna Friel een International Emmy voor Beste actrice voor haar rol als rechercheur Marcella Backland. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Marcella is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marcella op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Marcella Backland left the Metropolitan Police for the sake of her family, only to have her husband leave her. She returns to her job on the murder squad, investigating a case that seems disturbingly familiar to her.

Trailer

Acteurs in Marcella

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Marcella

Wallander

Wallander

(2015)

Homeland

Homeland

(2019)

Bron

Bron

(2015)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Marseille

Marseille

(2018)

Lovesick

Lovesick

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.