Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marco Polo: One Hundred Eyes

Film, 2015, 28 minuten
Marco Polo: One Hundred Eyes
Een gevechtsmonnik arriveert geketend aan het hof van Kublai Khan en verdient snel zijn tragische bijnaam in dit verhaal van 30 minuten.
De film Marco Polo: One Hundred Eyes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Marco Polo: One Hundred Eyes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marco Polo: One Hundred Eyes op Moviemeter

Een gevechtsmonnik, genaamd Li Jinbao, wordt geketend afgeleverd aan het hof van Koeblai Khan, grootkan van het Mongoolse Rijk. In dit oorsprongsverhaal van Honderd Ogen zien we hoe hoe hij al snel aan zijn bijnaam komt.

Marco Polo: One Hundred Eyes op IMDB

Before he lost his sight. Before he pledged his service to Kublai Khan. Hundred Eyes saw what made him into the deadly assassin who trains Marco Polo.

Acteurs in Marco Polo: One Hundred Eyes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Marco Polo: One Hundred Eyes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.