Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marco Polo: One Hundred Eyes

Film, 2015, 28 minuten
Marco Polo: One Hundred Eyes
Een gevechtsmonnik arriveert geketend aan het hof van Kublai Khan en verdient snel zijn tragische bijnaam in dit verhaal van 30 minuten.
De film Marco Polo: One Hundred Eyes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Marco Polo: One Hundred Eyes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marco Polo: One Hundred Eyes op Moviemeter

Een gevechtsmonnik, genaamd Li Jinbao, wordt geketend afgeleverd aan het hof van Koeblai Khan, grootkan van het Mongoolse Rijk. In dit oorsprongsverhaal van Honderd Ogen zien we hoe hoe hij al snel aan zijn bijnaam komt.

Marco Polo: One Hundred Eyes op IMDB

Before he lost his sight. Before he pledged his service to Kublai Khan. Hundred Eyes saw what made him into the deadly assassin who trains Marco Polo.

Acteurs in Marco Polo: One Hundred Eyes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Marco Polo: One Hundred Eyes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.