Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marco Polo: One Hundred Eyes

Film, 2015, 28 minuten
Marco Polo: One Hundred Eyes
Een gevechtsmonnik arriveert geketend aan het hof van Kublai Khan en verdient snel zijn tragische bijnaam in dit verhaal van 30 minuten.
De film Marco Polo: One Hundred Eyes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Marco Polo: One Hundred Eyes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marco Polo: One Hundred Eyes op Moviemeter

Een gevechtsmonnik, genaamd Li Jinbao, wordt geketend afgeleverd aan het hof van Koeblai Khan, grootkan van het Mongoolse Rijk. In dit oorsprongsverhaal van Honderd Ogen zien we hoe hoe hij al snel aan zijn bijnaam komt.

Marco Polo: One Hundred Eyes op IMDB

Before he lost his sight. Before he pledged his service to Kublai Khan. Hundred Eyes saw what made him into the deadly assassin who trains Marco Polo.

Acteurs in Marco Polo: One Hundred Eyes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Marco Polo: One Hundred Eyes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.