Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Margarita with a Straw

Film, 2014, 100 minuten
Margarita with a Straw
Een Indiase vrouw met cerebrale parese besluit in New York te gaan studeren en gaat daar een levensveranderende relatie aan met een blinde activiste.
De film Margarita with a Straw is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Margarita with a Straw op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Een rebelse jonge vrouw met een hersenverlamming verlaat haar huis in India om te studeren in New York. Zij wordt onverwachts verliefd en begint aan een spannende reis van zelfontdekking.

Margarita with a Straw op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A rebellious young woman with cerebral palsy leaves her home in India to study in New York, unexpectedly falls in love, and embarks on an exhilarating journey of self-discovery.

Acteurs in Margarita with a Straw

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Margarita with a Straw

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.