Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maria Bamford: Old Baby

Film, 2017, 64 minuten
Maria Bamford: Old Baby
In deze onconventionele, vrolijke stand-upspecial treedt Maria Bamford op voor publiek in parken, bowlingbanen en in theaters in Los Angeles.
De film Maria Bamford: Old Baby is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 64 minuten. Bamford is stemactrice en comedian en speelt in het veelgeprezen Lady Dynamite, dat is gebaseerd op haar eigen leven. Geschikt voor alle leeftijden.Maria Bamford: Old Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maria Bamford: Old Baby op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Maria Bamford performs a rapid-fire, playful stand-up set for crowds at park benches, bowling alleys and LA theaters in this roving comedy special.

Acteurs in Maria Bamford: Old Baby

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Maria Bamford: Old Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
Think Like a Man Too
Een romantisch huwelijksweekend in Las Vegas loopt verkeerd wanneer de mannen en vrouwen elkaar proberen te overtreffen in een losbandige nacht.
You Don't Mess with the Zohan
Een Mossad-agent zet zijn eigen dood in scène om een kapperszaak in Amerika te beginnen. Een Palestijn herkent hem en heeft nog een rekening te vereffenen...
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.