Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maria Bamford: Old Baby

Film, 2017, 64 minuten
Maria Bamford: Old Baby
In deze onconventionele, vrolijke stand-upspecial treedt Maria Bamford op voor publiek in parken, bowlingbanen en in theaters in Los Angeles.
De film Maria Bamford: Old Baby is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 64 minuten. Bamford is stemactrice en comedian en speelt in het veelgeprezen Lady Dynamite, dat is gebaseerd op haar eigen leven. Geschikt voor alle leeftijden. Maria Bamford: Old Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maria Bamford: Old Baby op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Maria Bamford performs a rapid-fire, playful stand-up set for crowds at park benches, bowling alleys and LA theaters in this roving comedy special.

Acteurs in Maria Bamford: Old Baby

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Maria Bamford: Old Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.