Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maria Bamford: Old Baby

Film, 2017, 64 minuten
Maria Bamford: Old Baby
In deze onconventionele, vrolijke stand-upspecial treedt Maria Bamford op voor publiek in parken, bowlingbanen en in theaters in Los Angeles.
De film Maria Bamford: Old Baby is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 64 minuten. Bamford is stemactrice en comedian en speelt in het veelgeprezen Lady Dynamite, dat is gebaseerd op haar eigen leven. Geschikt voor alle leeftijden.Maria Bamford: Old Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maria Bamford: Old Baby op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Maria Bamford performs a rapid-fire, playful stand-up set for crowds at park benches, bowling alleys and LA theaters in this roving comedy special.

Acteurs in Maria Bamford: Old Baby

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Maria Bamford: Old Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.