Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marilyn ha gli occhi neri

Film, 2022, 114 minuten
Marilyn ha gli occhi neri
Eten brengt een creatief duo bij elkaar in een psychiatrisch ziekenhuis. Terwijl ze een fictief restaurant tot werkelijkheid maken, moeten ze een helend recept vinden.
De film Marilyn ha gli occhi neri is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 114 minuten. Stefano Accorsi ('Le fate ignoranti') en Miriam Leone ('L'amore a domicilio') spelen de hoofdrol in deze dramedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marilyn ha gli occhi neri op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Marcos, a seventeen-year-old farm worker, discovers his sexuality in a hostile environment. Nicknamed "Marilyn" by other teenagers in town, he becomes the target both of human desire and discrimination. Marcos feels himself pushed into a corner more and more.

Acteurs in Marilyn ha gli occhi neri

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Marilyn ha gli occhi neri

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.