Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marilyn ha gli occhi neri

Film, 2022, 114 minuten
Marilyn ha gli occhi neri
Eten brengt een creatief duo bij elkaar in een psychiatrisch ziekenhuis. Terwijl ze een fictief restaurant tot werkelijkheid maken, moeten ze een helend recept vinden.
De film Marilyn ha gli occhi neri is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 114 minuten. Stefano Accorsi ('Le fate ignoranti') en Miriam Leone ('L'amore a domicilio') spelen de hoofdrol in deze dramedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marilyn ha gli occhi neri op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Marcos, a seventeen-year-old farm worker, discovers his sexuality in a hostile environment. Nicknamed "Marilyn" by other teenagers in town, he becomes the target both of human desire and discrimination. Marcos feels himself pushed into a corner more and more.

Acteurs in Marilyn ha gli occhi neri

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Marilyn ha gli occhi neri

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.