Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marriage Story

Historia de un matrimonio
Film, 2019, 136 minuten
Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
De film Marriage Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 136 minuten. Scarlett Johansson, Adam Driver en Laura Dern spelen in deze veelgeprezen film van schrijver/regisseur Noah Baumbach. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Marriage Story is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marriage Story op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Noah Baumbach's incisive and compassionate look at a marriage breaking up and a family staying together.

Acteurs in Marriage Story

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Marriage Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Narvik
Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.
Dhamaka
Twee volslagen vreemden die toevallig op elkaar lijken (de één een oplichter, de ander de rijke erfgenaam van een bedrijf) strijden om de liefde van dezelfde vrouw.
JUNG_E
In een postapocalyptische nabije toekomst probeert een AI-onderzoeker een burgeroorlog te beëindigen door de hersenen van een oorlogsheld te klonen: die van haar moeder.
Les Combattantes
Frankrijk, 1914. Het Duitse leger rukt op en mannen vertrekken naar het front. Vier vrouwen kampen bij hen thuis met de desastreuze gevolgen van de oorlog.