Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marseille

Tv-serie, 2018
Marseille
De burgemeester van Marseille wil na langdurige dienst het roer overdragen aan zijn protegé, maar er barst een onverwachte strijd los om de controle over de stad.
De tv-serie Marseille is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Sterren Gérard Depardieu en Benoît Magimel wonnen beiden Césars en zijn zeer populair in Frankrijk en daarbuiten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Marseille is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marseille op Moviemeter

Op aandringen van zijn broer Joseph, die hij sinds 25 jaar niet meer heeft gezien, besluit Paolo voor enkele dagen zijn rustige en harmonieuze leven in Canada te verlaten om terug te keren naar Marseille. Zijn vader heeft een ongeval gehad en ligt in bed. Paolo wil hem bezoeken. Dus vertrekt hij, samen met zijn zoon, vastbesloten niet langer dan nodig te verblijven in deze stad, die hij vele jaren geleden ten gevolge van een drama ontvluchtte. Zijn herinneringen aan de affectie voor zijn familie, zijn ontmoeting met een jonge vrouw waarop hij verliefd werd en de eenvoudige verbondenheid met Marseille komen weer naar boven. Was het lot anders geweest, dan had hij die stad nooit verlaten...

Marseille op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Marseille is a TV series starring Karen Strassman, Anne Yatco, and Gérard Depardieu. A tale of power, corruption and redemption set against the rich backdrop of the French port city of Marseille.

Acteurs in Marseille

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Duits;Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Marseille

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.